Battlestar Galactica game?

Morthill
Maker van de serie Battlestar Galactica, Ronald D. Moore, heeft tegenover Reuters laten weten dat hij voor de ontwikkeling is van een game, gebaseerd op de huidige serie.

Moore vertelt dat Hollywood zich heeft aangepast aan de game industrie, Hollywood producers hebben die ontwikkeling inmiddels omarmd, en voor Moore is dat niet anders. Al twijfelt hij wel hoe de eventuele game het beste neergezet kan worden, er is namelijk een enorm verschil tussen een game naar een film, en een game naar een 20 uur durende tv serie.

"You're forced to make a choice with a 'Galactica' game in defining what's fun. Is it about experiencing the first season, navigating from the miniseries up to 'Cobal's Last Gleaming'? Or is it doing something that's going off into uncharted territory but taking it further away from the reason you watch the show in the first place?"

Moore heeft sowieso nagedacht over het gebruik maken van internet in de game, en over een Role-Playing Game -wordt het een MMORPG?-. Hoewel niet alles zich daar zomaar voor leent, als je het goed doet zou het een rijke en interessante plek zijn om naartoe te werken.