Een Bob Ross-game op komst?

Maarten (kepler)
Twee moderators, pkwarts en perisitilius, van het Games-forum zijn wereldberoemd geworden met hun Box-art creatie van een eventuele Bob Ross-game. Op het forum van GAF werd deze grap ook opgemerkt doordat FOK!user Xrenity over de box-art een topic opende. Het lijkt er zelfs op dat de box-art in het blad EGM zal verschijnen.



Gemaakt door peristilius en pkwarts

Door deze box-art kwamen er gelijk geruchten over een echte Bob Ross-game, maar vele hiervan waren onzin. Nu is er echter een bedrijf dat blijkbaar echte plannen heeft voor een Bob Ross-game. Op de website van AGRAG kun je het persbericht lezen. IGN heeft vervolgens contact opgenomen met dit bedrijf om te vragen of het niet om een 1-april grap gaat. Volgens het bedrijf is het echt geen grap, maar gebruiken ze 1-april om meer publiciteit te krijgen rond de game. AGFRAG bestaat uit een groep studenten en onafhankelijke ontwikkelaars. Zij hebben de licentie verkregen van een eventuele Bob Ross-game. Ze zijn alleen nog wel op zoek naar een uitgever.

Op de E3 zal er meer getoond worden van de game en zal ook verteld worden op welke platformen de game zal verschijnen. Of dit nu een goede 1-april grap is of echt serieuze plannen voor een Bob Ross-game is nog maar vraag.