EA komt met info over 2006 FIFA World Cup

koei
Het kan niemand ontgaan zijn: het wereldkampioenschap voetbal van 2006 in Duitsland komt eraan! EA was al begonnen aan het kampioenschap met de game Road to World Cup maar binnenkort wordt het tijd voor het echte werk en dus ook de echte WK-game.

Vanaf eind april 2006 kun je het WK alvast in je eigen huiskamer naspelen en te weten komen wie het WK van 2006 zal gaan winnen. 2006 FIFA World Cup biedt een goede weergave van de bekendste voetballers, alle twaalf de stadions waarin de wedstrijden worden gespeeld en de stadions van iedere kwalificatieregio. Je kunt met je favoriete land spelen, waarbij je keuze hebt uit 127 landenteams, vanaf de kwalificatie wedstrijden tot en met de finale van het WK in Duitsland.

Het spel zal enkele nieuwe speltypen bevatten waaronder Global Challenge. In deze modus is het de bedoeling om klassieke momenten uit de geschiedenis van het Wereldkampioenschap te laten herleven. Het spel ondersteunt multiplayer wedstrijden tussen maximaal acht spelers en bevat veel vrij te spelen content zoals legendarische voetballers en kleding.

Het spel zal verschijnen voor de PlayStation 2, Xbox, Xbox 360, GameCube, DS, GBA, PSP, PC en mobiele telefoon. Hieronder vind je enkele screens van de Xbox 360 versie van het spel.