Eerste ingame beelden PS3?

Jeroen (washandje)
Van de PlayStation 3 titel 'The Darkness' zijn een tweetal scans opgedoken uit het blad OPM (Official PlayStation Magazine). De screenshots zijn genomen van een build draaiende op een PS3 devkit met een 3,2GHz Cell CPU, de RSX in uiteindelijke vorm maar zonder blu-ray drive.

The Darkness is een game gebaseerd op de gelijknamige comic die uitgegeven wordt in 19 verschillende landen. In de game speel je als Mafia hitman Jackie Estacado. Estacado is deel van de Franchetti misdaadfamilie welke geleid wordt door je meedogenloze neef Paulie. De avond voor zijn 21e verjaardag wordt Jackie opeens bezeten door de spectaculaire en angstaanjagende krachten van the Darkness. Ondanks dat deze krachten hem veel sterker maken beinvloedt the Darkness hem op zijn beurt ook weer. Jackie zal moeten leren omgaan met zijn krachten om zo uiteindelijk Paulie uit te schakelen.

The Darkness wordt ontwikkeld door Starbreeze Studios welke ook onder andere verantwoordelijk was voor The Chronicles of Riddick. Naast de PS3 zal de game ook verschijnen voor de Xbox 360. Helaas zijn de scans wel erg wazig en in een slechte resolutie. Hopelijk zal komende maand blijken of de screens echt in OPM verschijnen. Kijk en oordeel zelf.