Rockstar kondigt Xbox 360 exclusive aan

Bernd (Retuobak)
In een exclusief interview met IGN heeft de COO (Chief Operating Officer) van Rockstar Games (o.a. Grand Theft Auto) een nieuwe titel aangekondigd die exclusief zal verschijnen voor de Xbox 360. Dit maal voor Rockstar geen geweren, messen, kettingzagen of explosieven maar in plaats daarvan peddeltjes. Je hoort het goed, Rockstar Games is hard bezig aan een tafeltennis game. Dit na in het verleden enkel verantwoordelijk te zijn geweest voor (extreem) geweldadige games.

Het doel van Rockstar met de game, getiteld Rockstar Games presents Table Tennis is om de intensiteit van fighting-games naar tafeltennis te brengen. Aldus Sam Houser is tafeltennis de ideale sport voor next-gen platforms vanwege de snelheid. En de next-gen hardware stelt Rockstar in staat om aldus Houser op een verschillend fysiek en emotioneel vlak te benaderen.

De game zal een simpele gameplay kennen en zal een sterke focus kennen op de actie. Rockstar San Diego is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de game die aanstaande mei al voor zo'n $40 in de schappen zal liggen.