Gangs of London naar de PSP

Peter (deejaylethal)
SCEE heeft Gangs of London aangekondigd voor de Playstation Portable.

GoL is een spin-off van the Getaway waarvan al twee delen op de PS2 verschenen. In deze game kan men met de auto en te voet zich door Londen verplaatsen, spelend in de huid van een gangster of een politieagent. De meningen zijn verdeeld over het spel, maar feit is wel dat Sony erg veel moeite doet om de cast goed neer te zetten en de stad zo echt mogelijk te laten overkomen. Tof dus!

In GoL zal je "guv'nor" worden van een van de vijf gangs; the Cockneys, Triads, Yardies, Russians of Pakistanis. Je streven is om de meest beruchte gangstar van heel Londen te worden. Dit doe je in ruim 60 missies waarin je tussen verschillende personen kunt switchen. Ook is er een soort van spelstand waarin je tegen andere PSP'ers kunt "RISK'en", maar dan in de GoL vorm van het spel. Verder is er natuurlijk de Free Roaming stand waarin je door het hele spel kunt toeren en kan je het weer aanpassen (zie je ook eens wat anders dan regen).

Dan nog een toffe feature: Je kunt op zn Engels lekker darten en poolen in de kroeg. Het ziet er naar uit dat deze game redelijk veel zal bieden en dus een mooie toevoeging is op het arsenaal aan games dat de PSP tot nu toe heeft. Gangs of London moet dit jaar uitkomen.