Key of Heaven komt naar Europa

koei
Volgens het spel Key of Heaven bestond de wereld driehonderd jaar geleden uit negen continenten verspreid over de oceaan. Het centrum van deze wereld was Ohka, een continent met Oosterse invloeden. Ohka werd geregeerd door vijf Bumon, verschillende martial arts groepen met een eigen vechtstijl.

Sema, een ander continent in de wereld werd geleid door de 'Demonische Generaal' besloot de Bumon aan te vallen. Het gevolg hiervan was een groot gevecht dat enkel kon eindigen met behulp van een mysterieuze sleutel.

In het spel kun je je eigen martial arts stijl ontwerpen door ruim 150 verschillende mogelijkheden te combineren. Je ontworpen stijl kun je vervolgens met behulp van WiFi aan anderen laten zien. Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling om zo sterk te worden dat je met behulp van de Key de Demonische Generaal kunt verslaan.

Vandaag zijn er enkele nieuwe screens verschenen van dit spel die je hieronder kunt bekijken. In Amerika is Key of Heaven in november verschenen onder de naam Kingdom of Paradise.