Gran Turismo 4 gaat toch nog online?

Jeroen (washandje)
Uit een vermeend marketingrapport van Sony dat gelekt is naar Eurogamer, wordt gesteld dat in het tweede kwartaal van dit jaar een online versie van Gran Turismo 4 zal verschijnen. De game zal volgens dit rapport dezelfde features bevatten als de originele versie van de game, maar met online support. Eerder werd online multiplayer uit de game gehaald voor de release omdat Polyphony Digital dit niet stabiel werkend kon krijgen. Het nieuws kwam origineel van EuroGamer, maar daar staat nu de volgende melding:
"[...]
The information that previously appeared here has been removed under the threat of legal action from Sony Computer Entertainment Europe.
[...]"


Online zal er met maximaal 6 personen tegelijk geraced kunnen worden. Ook is er ondersteuning voor voice chat en 'customizable online competitions'.

Update 20.45:

Volgens Gamasutra bevatte het artikel van EuroGamer ook nog informatie over God of War 2 en Killzone voor de PSP. God of War 2 zou in februari 2007 gereleased moeten worden voor de PS2 in de Verenigde Staten. Killzone PSP zou voor 3 november van dit jaar gepland staan.

Met dank aan Thomper voor het melden