Battlefield 2: Modern Combat ingame filmpjes (X360)

Maarten (kepler)
Op de website van IGN zijn een aantal ingame-filmpjes te zien van Battlefield 2: Modern Combat op de Xbox 360. Het spel is zo goed als het zelfde als de op de huidige consoles, maar EA en DICE hebben de graphics opgepoetst, de single-player game is aangepakt en de ook gehele game-ervaring is verbeterd. EA heeft elk object in het spel verbeterd qua graphics en ook elke militair ziet er gedetailleerder uit.

De voertuigen en de militairen zullen er levensechter uit zien en de animaties van de militairen zal ook verbeterd zijn. De grootste verandering zit hem vooral in de kleine details. Magazijnen zullen uit machinegeweren vallen, rag-doll physics zorgen voor realistische militairen en de algehele physics zijn ook verbeterd. Net als op de huidige consoles is het mogelijk om met 24 personen tegelijk online te spelen.

In de singleplayer zal de AI stukken beter zijn en er zijn ook medailles te vinden. Deze medailles zijn ook achievements en je kunt er een stuk of 30-40 verdienen. De snelheid van de spelers zal gewoon hetzelfde blijven, net als de hoeveelheid kogels in een geweer. Volgens IGN zal iedereen die BF2 nog niet gespeeld heeft, dit spel wel willen hebben op de Xbox 360. Als je BF2 al hebt op de huidige consoles dan kan de verbeterde singleplayer je misschien overhalen om het spel te halen. Battlefield 2: Modern Combat zal op 14 maart uitkomen. De filmpjes die je ziet zijn nog van de beta-versie van het spel, grafisch zal het nog een stuk verbeterd worden.

Hier kun je de vier filmpjes vinden.