Jack Thompson koopt aandelen Take-Two

Jack Thompson weet ons ook met kerst weer te verrassen. Onze grote vriend heeft namelijk aandelen gekocht van Take Two Interactive, de uitgeverij achter Grand Theft Auto. Waarom in godsnaam? Nou, vrij simpel. Op deze manier kan hij namelijk deelnemen aan de aandeelhoudersvergaderingen en directeur Paul Eibeler lastigvallen.

Voordat JT de vergadering bij zal wonen, heeft hij een brief gestuurd naar Eibeler waarin hij zijn plan voor het bijwonen van de vergadering uitlegt en de problemen waar hij de laatste tijd mee rondloopt. In de brief haalt JT wederom Eibelers manier van handelen rond de het hele HotCoffee-verhaal aan en gaat hij in op een bericht van MarketWatch waarin Eibeler wordt bestempeld als "worst CEO of 2005". Tot nu toe heeft deze brief al voor kopzorgen gezorgd bij de aandeelhouders van Take2 tegenover Eibeler.

Zoals gewoonlijk in de brieven van Thompson, kan hij het ook niet laten om met modder te gaan gooien. Zo verwijst hij onder andere naar Microsofts Flight Simulator als een traingingssimulator voor de 9/11 terroristen. "What's next, Paul, a game in which players can practice flying commercial jetliners into the World Trade Towers? Oh, I forgot. Microsoft already did that."