AQ Interactive kondigt nieuwe games aan

Maarten (kepler)
AQ Interactive heeft vandaag drie nieuwe games aangekondigd die op de Xbox 360 zullen uitkomen. Twee van deze games zijn exclusief voor de Xbox 360 en eentje zal ook uitkomen op de PlayStation 3. Daarnaast zijn ze ook nog bezig met twee titels voor de Revolution, eentje voor de PS3 (exclusief), twee voor de DS en de PSP en ook nog eentje voor de PS2. De volgende titels zijn aangekondigd:

Cry On (360)

Sakaguchi (bekend van onder andere Blue Dragon) zal deze game produceren en het zal zijn eerste action-RPG worden. De speler zal in een fantasie-wereld rondlopen als Sally samen met haar compagnon Boggle.



Bullet Witch (360)

Dit spel zal door Cavia ontwikkeld worden en een action-game worden. Het is 2013 en de mensheid is bijna uitgestorven. Aan jou de taak om de demonen te verslaan met wapens en magie. Dit spel zal begin 2006 in Japan worden uitgebracht.



Vampire's Rain (360/PS3)

Deze game zal ontwikkeld worden door Artoon en hierbij zul je als John jagen op vampieren in een donkere wereld. Door de donkere wereld is het moeilijk om de vampieren te onderscheiden van de mensen, waardoor je dus zult moeten oppassen. Dit spel zal ook online te spelen zijn en dan is het ook mogelijk om als vampier te spelen. Het spel zal in de winter van 2006 uitkomen.



Daarnaast zijn er dus nog een aantal andere titels voor andere platformen aangekondigd, maar behalve een hele korte omschrijving is daar verder weinig over bekend:

Revolution
Een game gebaseerd op een bekend stripboek
Originele actie-game

PlayStation 3
Een groot 3D-spel

PSP
Jitsuroku Oniyome Nikki
Nieuwe RPG

Nintendo DS
Een game met educatieve waarde
Adventure game

PS2
Een op een stripboek gebaseerde game speciaal voor vrouwen.