Decalgirl komt met 360 skins

Remy (gieling)
Met de komst van de 360 heeft Microsoft ook zogeheten faceplates uitgegeven. Met dit frontje kan je de voorkant van je 360 een ander uiterlijk geven. Hoewel dit een leuk idee is, zijn er twee veel gehoorde klachten. De eerste is dat de faceplates te duur zijn, met een prijs van 20 Euro per stuk. De tweede is dat als je de skin alleen voor de voorkant is, en dat de achterkant dan alsnog wit blijft.

De site decalgirl.com (welke voor bijna alle platformen skins aanbiedt) heeft hier wat op bedacht. Ze hebben zelf skins gemaakt die je kan bestellen in de vorm van alleen de faceplate ($7.50), faceplate + bovenkant ($17) en faceplate + bovenkant + onderkant ($25). Zo kan je niet alleen zorgen dat je hele 360 nu een ander uiterlijk heeft, het kostenplaatje is ook nog eens heel wat lager.

De skins worden naar eigen zeggen in high-resolution op een 'premium grade adhesive-backed cast vinyl' geprint met daaroverheen een beschermlaagje. De site verzendt ook internationaal voor als je geïnteresseerd mocht zijn.

De collectie van skins is hier te vinden.