Twee vrouwen gaan ver voor een Xbox 360

Tom (Pitom)
Mensen willen wel eens ver gaan om aan iets te komen. Zo was er eens een weddenschap tussen twee Friese boerenjongens. Jongen 1 had een vreemd goedje gevonden en zou jongen 2 tien gulden geven als hij het op zou drinken. Eén minuut later was de tweede jongen tien gulden rijker. Eén uur later was de tweede jongen dood.

Mensen doen dus soms gekke dingen als ze iets graag willen. Wat de tien gulden voor de Friese jongen was, is de Xbox 360 voor twee vrouwen uit Boston. Ze hebben namelijk een advertentie geplaatst op de website Craigslist.org, waarin ze zeggen dat ze seks met iemand willen hebben in ruil van een Xbox 360. Naar eigen zeggen zijn het twee hardcore gamers die al vele wanhopige pogingen hebben gedaan om aan een Xbox 360 te komen. Ze vragen om een foto van de persoon met de Xbox 360, en wat hij van de vrouwen verlangt. Tot slot wisten ze nog te melden dat ze wel de Premium versie willen. Ja, wie niet?

Inmiddels is de advertentie alweer verwijderd. Of het om iets echts ging of om een flauwe grap zullen we dus waarschijnlijk nooit weten. Laten we in ieder geval hopen dat we binnenkort niet 'Twee vrouwen uit Boston dood aangetroffen met spelcomputer' tegenkomen op de FOK!frontpage. Want je weet het: mensen doen soms gekke dingen om een doel te bereiken.