Nintendo ringtones te krijgen

Tom (Pitom)
De 'Sterrencatalogus' van Nintendo is hun eigen online shop waar je allerlei Nintendo spulletjes kunt kopen. Vooral posters en screensavers, maar eens in de zoveel tijd ook goodies, games en zelfs hardware. Aangezien de laatstgenoemden minder 'oneindig' zijn dan hun digitale tegenhangers zijn ze meestal binnen een paar uur uitverkocht.
Al deze producten betaal je met sterren. Door het kopen van Nintendo-producten kun je deze sterren vergaren. Eens in de zoveel tijd doet Nintendo een update in haar catalogus. Vandaag is er zelfs weer een nieuwe productlijn: ringtones.

Er zijn namelijk ringtones te krijgen van een aantal grote Nintendo games. Er zijn onder andere ringtones van Super Smash Bros. Melee, Metroid Prime, Wario Ware en The Legend of Zelda: Four Swords Adventures verkrijgbaar. Een ringtone zal je aardig wat sterren gaan kosten, je zult namelijk maar liefst 350 sterren moeten betalen voor een toontje (bij een game krijg je 250 sterren). Gelukkig kun je wél gratis naar de preview luisteren.