Resultaten Nederlanders WCG dag 2

Astrid (lizardtattoo)
Ook vandaag werden er in Singapore weer eliminatierondes gespeeld waaraan Nederlanders meededen. We zetten de resultaten voor jullie op een rijtje:

Warcraft 3 The Frozen Throne

Jos Buyvoets (mTw.ATI|Zerter) speelde in groep L allereerst tegen Meng Choon Yan uit Maleisië (PaulYan_my). Deze wedstrijd werd gespeeld op de Lost Temple map. Jos speelde met de Night Elf Sentinels en versloeg daarmee Meng Choons Human Alliance. Op de Echo Isle map versloeg hij daarna An Dang uit Vietnam (NCDude). Yaroslav Golchenko uit Kazakhstan (arC_YarChiK) was met zijn Undead Scourge op de Turtle Rock map te sterk voor Jos, en ook Chen Kowoei uit Taipei (Myth_CareFly) wist met zijn Night Elf Sentinels op de map Twisted Meadows Jos te verslaan. Het laatste potje, tegen Guido Calosi uit Italië (sventrapapere) bracht op Turtle Rock weer een overwinning voor Jos. Helaas was dit niet genoeg om zich te kwalificeren voor de volgende ronde.

FIFA 2005

Robert van Kleeff (mYm]RvK) versloeg met zijn Engelse elftal Yevgeniy Dvirnyy uit Ukraine (Evil[C_club]) met 6-5, Adam Juhasz uit Hongarije ([dignitas]PoPeC) met 4-3, Jun Li uit China (skyline) met 7-4 en van Michael Opree uit Duitsland (Chocoyote) met 6-3. De laatste twee wedstrijden verloor Robert, van Arman Davtyan uit Rusland (a_l_armanius) met 5-6 en van en Stephen Hamilton uit Groot Brittannië ([d]hamil) met 4-5. Uiteindelijk was de score toch hoog genoeg om door te mogen naar de volgende ronde!

Halo 2
Het Nederlandse team, bestaande uit Mounir Ibrahim en Sven van Rooijen, wist alleen van Zwitserland (team_e1) te winnen. Op Beaver Creek was de score 47-23. Helaas verloren ze vervolgens van Colombia (XCLUB2) (Warlock, 36-50), de Verenigde Staten (Team3D(OGRES)) (Beaver Creek, 36-50) en Canada (Team_EG) (Midship, 23-50). Het Nederlandse team is dus helaas uitgeschakeld.

Na twee dagen zijn er dus nog twee Nederlanders in de strijd:
Manuel Schenkhuizen (4K_Grubby) voor Warcraft 3 The Frozen Throne
en
Robert van Kleeff (mYm]RvK) voor FIFA 2005

De Belg Quentin Vandeweyer (occ_KayO) wist zich met WarCraft III: Frozen Throne na drie van de vijf wedstrijden te verliezen niet te plaatsen. Beide Belgische deelnemers zijn dus uitgeschakeld.
Onze Oosterburen doen het beter; de meeste Duitse spelers en teams zijn door naar de volgende ronde.