Nintendowifi.com online

am2
Al eerder werd gemeld dat de officiële Nintendo WiFi site, http://www.nintendowifi.com , vanaf vandaag online zou zijn. Dit blijkt te kloppen; de site is vanaf nu online. Op de site zijn onder andere highscores en statistieken te vinden van de 2 WiFi games die op dit moment online zijn, Mariokart DS en Tony Hawk's American Sk8land.

Wat op dit moment misschien nog wel het meest interessant is aan de site is de techsupport sectie met info over hoe je Nintendo WiFi aan de praat krijgt, wat je precies allemaal nodig hebt, en een paar how-to's en faqs over games en het netwerk.



De site is te benaderen via http://www.nintendowifi.com . Op de startpagina moet je eerst je locatie opgeven. Vreemd genoeg kan je hier Nederland niet kiezen, maar enkele andere europese landen zoals België wel. Als je België kiest word je dan wel weer doorgelinkt naar Nintendo.NL.

Hoe dan ook, als je op de wifi site wil komen moet je op de startpagina USA of Canada als locatie opgeven, de andere landen hebben nog geen WiFi pagina en linken nog door naar de gewone Nintendo site.