Sony opent PSP winkels in Londen

Om de consument nog eens even goed de PSP onder de neus te drukken voordat ze in december hun dertiende maand uit gaan geven, heeft Sony in het centrum van Londen twee PSP winkels geopend.

De tijdelijke verkooppunten zijn in het leven geroepen om de PSP en haar line-up te tonen aan de consument. Daarnaast is het ook een soort van tentoonstelling van de geschiedenis van het handheld gamen en zijn er een aantal retro consoles te bekijken

De eerste winkel opende eind september haar deuren op Seven Dials, vlakbij Covent Garden. De tweede zal in de komende weken geopend worden op Great Titchfield Street in Soho.

Op de foto's is duidelijk te zien dat de zaken niet echt bedoeld zijn als grote retail outlet, zoals de Apple Store om de hoek en Microsofts Xbox 360 winkel in Tokyo. Desalniettemin is dit wel de eerste stap van Sony richting het opzetten van echte PlayStation winkels.

"[...]
PlayStation Portable will be popping up in temporary retail spaces through September - November 2005. It's a mini exhibition of the games we used to play as well as an accessible product sampling store.
[...]"


Aldus een woordvoerder van Sony.