Microsoft werkt samen met Coca-Cola voor promotie 360

Jeroen (washandje)
Microsoft heeft een samenwerking met Coca-Cola gesloten om de Xbox 360 te promoten in Nederland. Met een soort prijsvraag kan je een speelsessie op de 360 winnen. De opdracht is om Joanna Dark, de welbekende geheim agent uit de Perfect Dark-serie die na de X05 in Nederland is gebleven, te vinden. Je mag dan samen met haar gaan gamen in haar appartement en bovendien krijg je een gratis 360. Een quote van de Coca-Cola site:
"[...]
Joanna Dark is in Amsterdam!
's Werelds beroemdste perfect agent is na haar optreden tijdens X05 in de Nederlandse hoofdstad gebleven. We dagen je uit om jezelf als tegen-agent te bewijzen en Joanna's mysterieuze verblijfsplaats te vinden. Doe dat en je zult rijkelijk beloond worden! Slechts de slimste agenten die de code kraken en Joanna vinden, krijgen de mogelijkheid als eerste Nederlanders op de Xbox 360 te spelen in haar appartement. Bovendien krijgen zij ook een Xbox 360 mee naar huis! Cherry Quest starts 14 oktober!
[...]"


De precieze inhoud van de wedstrijd is dus nog een beetje onduidelijk, maar hopelijk wordt dat 14 oktober helder. De Xbox 360 is vanaf 2 december in de winkel beschikbaar.