Tomonobu Itagaki over Dead or Alive 4

am2
In een interview met Tomonobu Itagaki, producent van onder meer Dead or Alive 4, zijn wat meer details over de game naar boven gekomen. Een kleine opsomming van de belangrijkste nieuwtjes uit het interview:

- Het on-line deel van DOA 4 werkt met een lobby waar je kan chatten door middel van text. Hiervoor kan je eventueel een keyboard gebruiken. In de lobby staat ook een TV. Ben je bezig met een toernooi en andere mensen zijn aan het vechten, dan kan je op deze TV meekijken met het gevecht. Bij het spel zit 1 thema voor de lobby; wil je een ander thema dan kan je die kopen.

- Het merendeel van de levels zal helemaal nieuw zijn. Twee of drie levels zullen uit eerdere games komen. Er zullen 2 levels zijn met bewegende gevarenzones.

- DOA "experts" uit heel Japan zullen verzameld worden voor een speelsessie met DOA 4, om zo te helpen de game beter te finetunen.

- Er komt een officiële DOA controller van Hori.

Verder legt Tomonobu uit dat hij in dit deel meer wil focussen op gameplay, deze zal dan ook wat veranderen ten opzichte van eerdere DOA games. Er zullen meer skills, combos en vechtstijlen toegevoegd worden.




Dat rode kruis geeft aan dat je WEL fotos mag nemen...