Ubisoft brengt nieuwe titels naar de PSP

Maarten (kepler)
De uitgever van het spel Lumines, Ubisoft, gaat nog twee spellen voor de PSP uitbrengen in Europa. Ze hebben hiervoor een deal gemaakt met Sony Online Entertainment. Het gaat om de spellen GripShift en het spel Frantix. Beide spellen moeten eind dit jaar in de winkels liggen. Ubisoft is van plan om nog meer spellen uit te brengen, maar ze hebben nog niet bekend gemaakt welke dit zullen zijn.

Frantix is een adventure-puzzelgame en hoe behendiger je bent hoe beter je in het spel zal zijn.Het spel speelt zich af in een surrealistische 3D-wereld en bevat 180 verschillende puzzels. Het zal de eerste adventure-puzzlegame voor de PSP zijn.


GripShift is een snelle arcade racer. De speler krijgt de keuze uit zes karakter met hun eigen voertuig. In het spel kun je 100 verschillende racetracks vinden in vier verschillende werelden. Vind je 100 tracks niet genoeg dan heb je nog de mogelijkheid om ze zelf te ontwerpen en bouwen. Op de tracks liggen ook power-ups en je schijnt zelfs puzzels te moeten oplossen om mini-games te unlocken.