City of Villains krijgt Limited Collector's Edition

Martijn (Tain)
NCSoft heeft bekend gemaakt dat er een Limited Collector's Edition zal verschijnen van het spel City of Villains. Het spel is een stand-alone vervolg op de superhelden MMORPG City of Heroes en laat de speler nu als badguy de wereld onveilig maken.

De CE zal zeven HeroClix figuren bevatten die gemaakt zijn door Wizkids en deze figuren zijn drie helden en vier badguys, waaronder Lord Recluse. Naast deze HeroClix figuren zal er ook een DVD versie van het spel in de CE zitten en in het spel krijgt de speler de beschikking over een speciale cape en een chest emblem. Uiteraard kan een map van de speelwereld niet ontbreken in een CE.

In de CE zit ook nog een artbook met art uit City of Heroes en City of Villains, een aantal kaarten als proef voor de collectible cardgame en een limited edition City of Heroes foil collector's card.

De prijs van deze Collector's Edition is vooralsnog vastgesteld op $79.99. De inhoud van deze CE kan nog hoger worden wanneer het spel gepreorderd wordt want dan krijg je bij de normale en CE versie de volgende spullen erbij:
Beta toegang tot City of Villains
Twee dagen eerder toegang tot de City of Villains servers
Exclusief ingame item
Limited Edition “Lord Recluse vs. Statesman™” poster
14 dagen gratis City of Heroes voor 2 accounts
CD-rom met artwork, video's, City of Heroes Comic, etc