Zwangerschappen schuld van videogames !?

Arjen (Mr_Belvedere)
Net als je denkt dat je alles wel gehoord en gelezen hebt over de slechte eigenschappen van videogames komt er nog eentje bij die nog bizarder is dan al het voorgaande:

Op de Timken High School in Canton, Ohio blijken 65 van de bijna 500 vrouwelijke studentes zwanger te zijn. Dit cijfer is bevestigd door directrice Kim Redmond.

En wat verdenkt men van deze zwangerschappen? Films, televisie, video games en luie ouders. Eén ding is wel zeker, de school zelf heeft er weinig schuld aan.

"[...]
Whose fault is it that more than 13 percent of Timken's girls are with child? Some would say fault-finding isn't a fruitful exercise, but in this case, it's critical. Suspects range from movies, TV and video games to lazy parents and lax discipline. Only one thing is sure: Schools don't impregnate children.
[...]"


Redmond spreekt van een uit zijn krachten gegroeid probleem. De cijfers lijken er niet om te liegen. Volgens het Canton Health Department zijn van de 586 geboren baby's in de maand juli 104 van ouders tussen de 11 en 19 jaar oud.