GameExpo, Sp!ts en Telegraaf Expomedia werken samen

Arjen (Mr_Belvedere)
Op 25 november gaat in de Jaarbeurs in Utrecht de vierde editie van GAMEXPO van start. Dit jaar gaan ze een samenwerking aan met treinkrant Sp!ts en de Telegraaf.

Drie dagen lang krijgen bezoekers de mogelijkheid hands-on de allernieuwste games, hardware & gear uitvoerig te testen in een omgeving die aansluit bij hun lifestyle.

De Sp!ts GAMEXPO is 6000 mē en ingericht met console- en handheldcompanies, de populairste publishers, (inter-) nationale gameontwikkelaars, mobile entertainment en x-treme sports.

Dit jaar kunnen enthousiaste toeschouwers vanuit de Sp!ts Game Arena de felle strijd van Benelux beste pc-gamers op de voet volgen. Daarnaast krijgen de bezoekers van de Sp!ts GAMEXPO de kans hun game skills op verschillende platvormen te tonen en met populaire prijzen huiswaarts te keren.

De Lock and Load: Sp!ts Game Arena zou in eerste instantie zelfstandig plaatsvinden, maar Sp!ts en Telegraaf Expomedia wilden de impact van het toernooi versterken en hebben besloten een samenwerking aan te gaan met GAMEXPO.

Teun Gautier, CEO van Telegraaf Expomedia Events, "Een event voor gamers heeft veel potentie. Door het Lock and Load gaming-toernooi aan te sluiten bij een groot initiatief als GAMEXPO gaat het aan kracht winnen."

De Sp!ts GAMEXPO richt zich zowel op gamers, pc-enthousiastelingen als de professionals in de entertainmentsector. Elk jaar trekt het GAMEXPO-event in combinatie met de HCC-dagen rond de 100.000 bezoekers naar Jaarbeurs in Utrecht.