Enkele Mega Man X Collection details

Steven (Steeven)
Capcom heeft een paar nieuwe details van Mega Man X Collection losgelaten. De collectie bevat alle Mega Man X games, deel 1 t/m 6, plus de Mega Man Battle & Chase welke nooit buiten Japan is uitgekomen.

Capcom heeft bevestigd dat Ocean Group, een voice acting bedrijf dat verantwoordelijk is voor de voice acting in Mega Man X: Command Mission en Mega Man X8, ook de stemmen van Mega Man X Collection zal inspreken. In de planning staan nieuwe stemmen voor X, Zero, Sigma en Dr. Light tijdens het spelen van Mega Man X4. Mega Man X6 zal ook in het Engels ingesproken worden. Naast deze twee titels gaan er geruchten rond dat álle Mega Man X games opnieuw zullen worden ingesproken. Capcom heeft al gezegd dat áls dit door gaat, de speler altijd nog de optie zal krijgen de stemmen aan of uit te zetten in het optiemenu. Naast nieuwe stemmen zullen ook de vertalingen herzien worden, zodat de games foutloos in de schappen komen te liggen.

Ook is bekend dat de GameCube-versie van Mega Man X Collection herconfigureerbare controls zal kennen; er schenen nogal wat problemen te zijn met de controls van Mega Man Anniversary Collection.