Doe mee met de open beta van MMORPG Irth Online

Steven (Steeven)
Magic Hat Software heeft vandaag aangekondigd dat iedereen mee kan doen met de open beta van de MMORPG Irth Online. De beta loopt van vandaag tot 5 juli.

De wereld van Irth Online wordt bevolkt door drie PvP rassen. Je hebt de Arcadians in het besneeuwde Noorden, de Morbus in de zuid-oost gelegen moerassen en de Mezoteks in het tropische zuid-westen. Deze drie rassen vechten al duizend jaar met elkaar om bepaalde levensbelangrijke grondstoffen in het bezit te krijgen. Deze oorlog inspireerde pilgrims van alledrie de rassen om een nieuw en vreedzaam volk te beginnen. Dit volk is non-PvP en overleeft door handel en niet door vechten. Spelers komen in de wereld als er een vaag vredesbestand is aangenomen en kunnen het verloop van elk ras dus gaan bepalen.

De wereld van Irth Online kent een open ended skill systeem. Spelers kunnen elke skill leren die in de game te leren valt zonder limitaties van ras of class. Het vooruitgangssysteem is ook uniek met de skill-over-time feature.

Irth Online maakt gebruik van de laatste DirectX9 technieken. De characters in het spel zijn erg gedetailleerd en je kunt maar liefst 10 mijl van de wereld zien zonder fog of war of andere technische snufjes om de framerate te besparen.

Inschrijven kan dus hier