Officiële website Fahrenheit

Astrid (lizardtattoo)
Atari heeft een speciale website gemaakt voor de horror-adventure Fahrenheit. In Noord-Amerika zal dit spel uitkomen onder de naam Indigo Prophecy en het verhaal gaat over een serie mysterieuze moorden. Terwijl Manhattan gebukt gaat onder een extreem koude winter raken willekeurige mensen plotseling in een soort trance, waarin ze onbekende mensen op rituele wijze vermoorden. Ook Lucas Kane raakt in een cafetaria ineens van de kaart. In de toiletten krast hij een symbool in zijn arm en steekt hij de eerste man die binnenkomt overhoop. Dan komt hij weer bij bewustzijn en begint het spel.

Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om het cafetaria uit te vluchten, waardoor de serveerster de politie zal bellen; wat een actierijke achtervolging tot gevolg heeft. Je kan echter ook proberen kalm te blijven, het lijk te verbergen en het bloed weg te wassen. In dat geval kan je rustig naar je appartement terug wandelen. Op deze manier kan je in het hele spel de hoeveelheid actie bepalen. De actie-scenes overwin je door snel op de juiste knoppen (die in beeld verschijnen) te drukken.

Op de website vind je enkele nieuwe screenshots, beschrijvingen van de belangrijkste personages, het verhaal en de kenmerken van het spel. Later zullen ook filmpjes en ander bonusmateriaal geplaatst worden. Het spel komt uit op PC, Xbox en PS2.


PC-screenshot


PS2-screenshot


Xbox-screenshot

Met dank aan LeisureSuitLarry voor de submit