E3 line-up The Adventure Company

Astrid (lizardtattoo)
Op de valreep heeft The Adventure Company nog twee nieuwe adventures aangekondigd die op de E3 getoond zullen worden. The Sacred Rings (Aura 2) is een Myst-achtig adventure waarin de zoektocht van Umang uit Aura: Fate of the Ages voortgezet wordt. Hij wordt op pad gestuurd om enkele heilige ringen te zoeken en naar Old Master Grifit te brengen, maar hierdoor vestigt hij juist de aandacht van een rivaliserende clan op het bestaan van de ringen. Een enorme wereld met veel bewegingsruimte om zelf op ontdekkingsreis te gaan wordt volgens The Adventure Company gecombineerd met een non-lineair verhaal en uitdagende puzzels. Het spel wordt ontwikkeld door developer Streko-Graphics, dat eveneens Aura maakte.

In Journey to the Center of the Moon, gebaseerd op Jules Vernes Science Fiction-verhaal From the Earth the Moon, bouwt een groep wetenschappers een ruimtecapsule. Eenmaal op de maan ontdekken ze mysterieuze ruïnes die de restanten van een oude beschaving, de Selenieten. Journey to the Center of the Moon wordt ontwikkeld door Kheops Studio; zij maakten eerder Return to Mysterious Island (eveneens op basis van een boek van Jules Verne).

Eerder werd al bekend gemaakt dat The Adventure Company ook met And Then There Were None, een adventure op basis van Agatha Christies boek, op de E3 zal staan.