Eerste screenshots Hellgate: London

Astrid (lizardtattoo)
De ontwikkelaars van Flagship (opgericht door ex-Blizzard werknemers) hebben een uitgever gevonden voor hun eerste spel, Hellgate: London. Namco gaat de post-apocalyptische RPG uitgeven. De eerste vier screenshots zijn vrijgegeven en vind je hieronder:


Hellgate: London is een first-person RPG die zich afspeelt in de nabije toekomst. De aarde is overspoeld door demonen en de laatste mensen proberen te overleven met behulp van wetenschap en magie. Ondergronds leven onder andere de Templar, een geheim genootschap dat de Apocalypse al eeuwen geleden voorspeld had en de beschikking heeft over eeuwenoude voorwerpen met mystieke krachten. Met behulp van futuristische technieken maken zij er wapens en wapenrusting van. De spelwereld wordt random gegenereerd waardoor je oneindig vaak een nieuw spel kan beginnen.

Volgens Nobuhiro Kasahara, directeur van Namco, is het spel erg ambitieus en baanbrekend. Hij gelooft dan ook dat het spel hoog op de lijst van "most anticipated PC games ever" zal komen te staan. Een trailer van Hellgate: London vind je hier.