Aeon Flux met Charlize Theron aangekondigd

Astrid (lizardtattoo)
Babe Charlize Theron speelt de rol van geheim agente Aeon Flux in de gelijknamige film die deze herfst in de bioscopen zal draaien. Haar stem en uiterlijk zullen ook gebruikt worden voor de game die op Xbox en PS2 uit zal komen.

Oorspronkelijk was Aeon Flux een animatie-serie over een (schaarsgeklede en gewelddadige) geheim agente. Na twee seizoenen werd de serie stopgezet; nu wordt het verhaal gebruikt voor een film. Deze speelt zich 400 jaar in de toekomst af, op een aarde die verwoest is door ziektes. Slechts één stadstaat is overeind gebleven, Bregna. Hier zijn wetenschappers aan de macht. Aeon is lid van de rebellen en wordt op een geheime missie gestuurd om een regeringsleider te doden. Tijdens de missie ontdekt ze een complot.

Het spel wordt ontwikkeld door Terminal Reality (zij maakten eerder BloodRayne) en uitgegeven door Majesco. Majesco-directeur Jesse Sutton hoopt dat dit "de spelers een product biedt dat naadloos aansluit bij de wereld van Aeon Flux maar toch een interactieve component bevat die de entertainment aanvult." Aeon Flux zal een third-person stealth action game worden en tegelijk met de film in de winkels ligggen.