Patch voor Halo 2 onderweg

Maarten (kepler)
Op Bungie.net is te lezen dat ze bijna klaar zijn met de patch voor Halo 2. In deze patch zullen een hoop bugs en glitches worden aangepakt. De verwachting is dat de patch binnen een maand beschikbaar zal komen, maar een definitieve datum willen ze nog niet geven. De volgende bugs en glitches zullen gefixed worden met de patch:

- Super high flag bounce. Wanneer je de vlag op een bepaald object gooit dan kan deze heel hoog weg springen.
- Flag grab. Op sommige plekken is het mogelijk om de vlag te pakken dwars door muren heen
- Sword Flying. Via een bepaald truukje is het mogelijk om te vliegen met een zwaard. Ze zullen het wel in de single player laten zitten
- Modem standby cheat. Door de modem op standby te zetten is het mogelijk om te cheaten. Bungie zegt dit voor het grootste deel opgelost te hebben, maar het zal nooit helemaal verdwijnen.

Er zullen nog een aantal bugs zijn die zullen worden opgelost, waaronder een hoop kleine bugs waar de meeste mensen niet eens iets van gemerkt hebben. Ook zijn ze aan het kijken of het mogelijk is om de patch ook voor mensen zonder Xbox live beschikbaar te stellen. Maar op dit moment krijgt een patch via Xbox live alle aandacht.
Dit is niet het enige wat ze aan het cheaten zullen doen. Binnenkort zullen de cheaters direct gestraft worden. Op welke manier wil Bungie nog niet vermelden, maar de schrijver van het artikel had er het volgende over te zeggen:If it were up to me, pitbulls would fly out of their DVD drive and lock firmly onto their toilet parts for the rest of their lives. Luckily it is not up to me.

Als laatste vermeldt Bungie nog even dat er heel snel downloadable content aan zit te komen met een aantal leuke verrassingen.