Leuke, onbekende games voor weinig geld

"I Wanna Play" is een nieuw project van onafhankelijke game-ontwikkelaars die zich richten op het steunen en promoten van jonge, getalenteerde producenten.
De games van I Wanna Play zijn leuke spellen die voor weinig geld te verkrijgen zijn. Ze zien er over het algemeen goed uit qua graphics en zijn leuk om te spelen. Daarnaast is de moeilijkheidsgraad niet al te hoog en de besturing zit makkelijk in elkaar. Voordat je een spel koopt, kun je eerst een demo spelen om een indruk te krijgen van het aanbod op I Wanna Play. Alle games zijn van tevoren getest en zijn compatible met MS Windows 98, 2000, ME en XP.

Enkele van de leukste spellen zijn:

Air Guard
Dit spel speelt zich af tijdens de Tweede WereldOorlog. Duitsland besluit een overweldigend luchtoffensief te beginnen. Jij hebt niets te verliezen en sluit je aan bij de Air Force om je volk en vaderland te beschermen. Het resultaat is een enorme luchtoorlog. Door de eenvoudige muis -en joystickbesturing is Air Guard een van de best speelbare flightsims.

Dispatcher
In dit spel is het de bedoeling dat je een bus uit een compleet volgeparkeerde parkeerplaats krijgt. De speler moet alle andere bussen zo schikken dat de weg vrij wordt voor je eigen bus. Dit spel heeft een eigen 3D engine die het mogelijk maakt geheel vrij door de ruimte te bewegen, in en uit te zoomen en te veranderen van perspectief.

Puck
Puck gaat over de genadeloze strijd van een moddermonstertje dat het opneemt tegen een uitbraak van de eendenstand. Zijn enige wapen tegen de verschrikkelijke regen van eendenuitwerpselen zijn z'n eigen lichaamsprocessen. Het doel van het spel is om een zo hoog mogelijk score te behalen door de eenden neer te schieten. Het grote voordeel van dit spel is dat je de mogelijkheid hebt om je hoogste score op internet te zetten en deze met de andere spelers te delen.


Klik hier om naar IWannaPlay.com te gaan.