Dancing Stage Unleashed 2 aangekondigd

koei
Goed nieuws voor de bezitters van een dansmat voor de Xbox: hoewel de Amerikanen al enkele maanden kunnen genieten van het tweede deel van Dancing Stage Unleashed (in de V.S. Dance Dance Revolution: Ultramix geheten), komt het spel nu ook naar Europa!

Het tweede deel biedt een aantal verbeteringen. Uiteraard is de basis van het spel, het aanraken van de pijlen zodra ze bovenin het scherm komen, gelijk gebleven, maar er zijn een aantal nieuwe gameplay modes en natuurlijk nieuwe liedjes.

In het spel zitten meer dan 36 nieuwe liedjes, waarvan er veertien gelicenseerd zijn. Enkele liedjes zijn: 'Where's your head at' van Basement Jaxx, Girls Aloud's 'Love Machine', 'Step On' van the Happy Mondays en 'A Town Called Malice' van The Jam. Nagenoeg alle muziekstijlen zullen vertegenwoordigd zijn.

Het nieuwe deel zal ook weer gebruik maken van Xbox Live. Spelers kunnen nieuwe liedjes en karakters downloaden, maar ook zelf gemaakte dansen uitwisselen met andere spelers. Er is ook een nieuwe 'tournament' modus, waarbij acht tot zestien spelers samen kunnen spelen waarna de beste dansers in de Hall of Fame komen. Ook is het nu mogelijk om tegen Amerikanen te dansen, maar natuurlijk ook tegen mede-Europeanen.

Dancing Stage Unleashed 2 zal eind maart voor de Xbox verschijnen.



Dancing Stage Unleashed 1