[Gerucht] Xbox 2 al deze kerst in Amerika?

Maarten (kepler)
De geruchten gaan dat de Xbox 2 al met kerst in Amerika verkrijgbaar zal zijn. Zo schijnt er vorige week al een EA-medewerker gezegd te hebben dat ze bezig zijn met een titel voor de Xbox 2 en hij had het erover dat die titel met kerst in de schappen zou moeten liggen.
In een praatje met een aantal zakenlieden heeft nu ook een medewerker van Microsoft, General Counsel Brad Smith, zijn mond voorbij gepraat.
"[...]
"Technologically, our developers are focused on a number of products you'll see come to market, ranging from search technologies online and on your desktop to things you'll see as we get to the next holiday season with the next generation of Xbox and holiday devices."
[...]"


Hierna probeerde hij het nog wel goed te praten door het volgende te vermelden:
"I did not mean to imply anything about when it comes out," he said. "I was just talking about all the energy that's going into working on it."

Er is nog niks bevestigd door Microsft, er is alleen maar verteld dat ze binnenkort met meer info over de Xbox 2 komen. De verwachting is dat dit met de E3 in Los Angeles gebeurt, deze vindt plaats in mei.