Multiplayer-RPG voor PSP: Untold Legends

Astrid (lizardtattoo)
Sony Online Entertainment (SOE) komt met een actie-RPG voor de PSP genaamd Untold Legends: Brotherhood of the Blade. Meerdere PSP's zijn wireless aan elkaar te koppelen om gezamelijk ten strijde te kunnen trekken tegen het kwaad.

"We hebben een top-notch development team samengesteld, en ze hebben hard gewerkt om een originele titel voor de PSP te ontwikkelen," aldus John Smedley, directeur van Sony Online Entertainment. "Het devteam heeft alle features zoals de wireless multiplayer gameplay, de verbazingwekkende 3D graphics, en de onderhoudende action RPG gameplay specifiek toegespitst op de PSP handheld system, en de resultaten zijn absoluut spectaculair. We geloven echt dat Untold Legends: Brotherhood of the Blade alles heeft om een groot succes te worden."

Het spel zal snelle hack 'n slash actie gaan bevatten in random gegenereerde omgevingen. Er zijn vier speelbare rassen: Knights, Alchemists, Druids en Berserkers. De stad Aven is het laatste bolwerk van het Goed in een rijk van Kwaad. Enkele helden komen bijeen en vormen de Brotherhood of the Blade om te proberen de stad van de ondergang te redden. Op de website van het spel kan je meer informatie vinden.