[UPDATE] Meisje geschokt door gescheld in Monsters Inc.

Arjen (Mr_Belvedere)
De zevenjarige Beki Stewart uit Engeland besloot haar nieuwe kerstkado, Monsters Inc. in de GBA te zetten en te spelen. Tot haar verbazing kwam ze hierbij de melding "Fuck off and die" in de intro tegen. Ze vertelde haar vader dat "het F-woord" in het spel zit. Haar vader verklaarde dat Beki in de war raakte en het gescheld zeker niet in dit spel verwacht had.


Beki Stewart

"Dit is een spel voor kinderen. Als het nu voor volwassenen was, maakt het niet zoveel uit. Ik zeg dit woord niet tegen mijn dochter en ik verwachtte zeker niet dat Disney-spellen er gebruik van zouden maken", aldus de vader.

Het spel is goed bevonden voor kinderen vanaf drie jaar. Disney was niet bereikbaar voor commentaar.

[UPDATE]

Het werd tijd eens na te gaan of het om een legale versie of om een illegale kopie ging. En wat valt er te lezen op de website van Boomtown? Jawel hoor. Het is een illegale kopie!

Helaas heeft zowel WebWereld als The Sun geen research gedaan. Hadden ze het gedaan, dan waren ze erachter gekomen dat het een illegale kopie betreft. Het gewraakte bericht bleek door de hackers er in gezet en luidt volledig:

"MODE 7 BRINGS YOU ::: MONSTERS INC. (C) THQ ::: IT's BEEN AWHILE SINCE OUR LAST RELEASE, BUT WE'RE STILL AROUND.. STAY TUNED FOR MORE! - REMEMBER TRUE SCENERS DON'T CARE ABOUT CRC'S AND UNTOUCHED DUMPS, THOSE THAT DO CAN F**K OFF AND DIE! - OUR RESPECT TO THE FOLLOWING: CAPITAL . ILLUSION . AGGRESSION . ANTHROX . SNEAKERS . SWAT . MENACE . EURASIA . VENOM . LIGHTFORCE . OK! THAT'S ALL FOR NOW, SEE YOU IN THE NEXT ONE (DO YOU GUYS EVEN READ THIS FAR?) "