[UPDATE] Conspiracy: WMD info en screens

De speler stapt in de rol van ex-geheim agent Cole Justice, een getrainde killer en een echte zware jongen. Cole wordt door 'the agency' gevraagd om een laatste missie uit te voeren.
Volgens berichten van de inlichtingendienst is een slechte overheidsinstelling genaamd 'Hydra' bezig met de ontwikkeling van massavernietigingswapens om te verkopen aan wereldwijde terroristische organisaties. Hydra wordt er ook van verdacht dat zij haar activiteiten financieert met illegale praktijken als drugs- en wapentransport.

De overheid heeft niet langer controle over deze organisatie en schaamt zich ervoor dat het zo uit de hand loopt. Aan Justice de taak om het zootje ongeregeld uit de weg te ruimen.

Het spel wordt ontwikkeld door Kuju Entertainment. Conspiracy: Weapons of Mass Destruction maakt gebruik van de Fire Warrior engine. Dit zorgt voor hoge verwachtingen wat betreft de graphics.
Het spel omvat 5 uitgestrekte levels. Zo kom je ondermeer op een geheime basis in Aztec en een militair trainingskamp op de Noordpool.

Als getrainde moordenaar heeft Cole natuurlijk een uitgebreid wapenarsenaal. Dit bestaat uit pistolen, assault rifles, sub machine guns, sniper rifles, grenade launchers en rocket launchers.

Conspiracy: Weapons of Mass Destruction staat gepland voor maart 2005 voor PlayStation 2, Xbox en PC. Het spel wordt gedistribueerd door Oxygen Interactive.












Update: Nieuwe screenshots (09/12/2004)