Fight Night Round 2 officieel aangekondigd

Electronic Arts heeft vandaag officieel aangekondigd bezig te zijn met de ontwikkeling van Fight Night Round 2, opvolger van Fight Night 2004 voor Xbox, PlayStation 2 en nu ook GameCube. Fight Night 2 wordt ontwikkeld door Canadese tak van EA.
Het commentaar wordt geleverd door middleweight world champion Bernard Hopkins.
"[...]
It's great to be immortalized in an EA SPORTS video game and even a greater honor to be an EA SPORTS cover athlete for the most realistic boxing game ever created. Being a fan of the series, Fight Night Round 2 really captures the intensity and excitement of the sport, but without the pain.
[...]"


Aldus Hopkins.

Het spel heeft enkele interessante nieuwe features. Zo is er de nieuwe Haymaker feature, die het mogelijk maakt om je tegenstander in één klap K.O. te slaan door kracht toe te voegen aan iedere stoot. Met de Cut-Man optie krijg je nu ook een actieve rol bij het oplappen in de hoek en moet een gezwollen oog snel tussen de rondes door hersteld worden. Daarnaast bevat de game ook een create-a-player optie, een career- en trainingsmodus en is het mogelijk om online te spelen met de Xbox Live en PlayStation Online.
Het spel staat gepland voor maart 2005