Intro Viewtiful Joe 2 op internet

Alex (Lexie)
Capcom heeft de gehele intro van Viewtiful Joe 2 online gezet. Het tweede deel zal zowel voor de GameCube als de Playstation 2 uitkomen. De game wordt gemaakt door Production Studio 4 in opdracht van Capcom; tot dit team behoort ook Shinji Mikami , die bekend is geworden met de Resident Evil reeks.

In dit tweede deel kun je niet alleen met Joe spelen, maar ook met zijn vriendinnetje Sylvia. De game bevat veertig nieuwe vijanden en een hele trits nieuwe levels. Naast de bekende VFX powers uit deel een (slow, fast en zoom) kunnen Joe en Sylvia nu gebruik maken van de replay move die, je raadt het al, de tijd enigszins teruspoelt waardoor je aanval nog een paar keer aankomt. Natuurlijk kunnen Joe en Sylvia hun handen in elkaar slaan waardoor ze nieuwe combo's op het scherm kunnen toveren.

Die intro is hier te vinden. Een waarschuwing voor mensen die nog bezig zijn met deel een op de GameCube of de Playstation 2, de intro bevat een deel van het einde van deel een, dus pas op voor major spoilers!