Nieuwe info Project Altered Beast

koei
Op 27 januari verschijnt in gelijktijdig in 7 verschillende landen in Azië (Japan, Hong Kong, Taiwan, Singapore, Thailand, Maleisië en Korea) de langverwachte opvolger van Altered Beast. Dit is de 2e keer dat Sega een gelijktijdige launch doet met een Japanse, Chinese en Koreaanse versie.

Waar je in de klassieker op de speelkast en Megadrive versie door Zeus tot leven werd gewekt om zijn dochter te redden van Neff, Lord of the Underworld, ben je in King of Animals een onderdeel van een uit de handgelopen gen-experiment die op soldaten werd getest. Het verhaal is niet het enige dat is veranderd, het is nu ook mogelijk om meerdere keren te veranderen in verschillende beesten (In het eerste deel kon je drie keer upgraden naar één beest per level). Ook zou de intensiteit flink verhoogd moeten zijn aangezien de engine nu 70 vijanden tegelijk op je scherm aan kan.

Jammer genoeg zal dit spel hoogst waarschijnlijk niet in de Europese of Amerikaanse winkels te vinden zijn dus de echte fans zullen het spel moeten importeren of een actie tegen SEGA beginnen.