Ghost Recon 2 Xbox live info

koei
Binnenkort komt het tweede deel van Ubisofts bekende spel Ghost Recon. Er is meer informatie bekend geworden over de multiplayer mogelijkheden van het spel.

* Je kan met vier spelers tegelijk split screen spelen via system link of Xbox live.
* Xbox live 3.0 wordt ondersteund. Je kan hierdoor een team maken en daarmee spelen. Ook is er een ranking waaraan je precies kan zien hoe goed jouw team is in vergelijking met andere teams. Deze ranking werkt als een soort laddercompetitie. Als je tegen iemand speel die hoger staat en je wint dan stijg je een aantal rangen. Ook is welk niveau mensen in het spel hebben en kan je daardoor makkelijker mensen van je eigen niveau vinden of juist ontwijken.
* Het spel zal weinig last hebben van lag en zal hierdoor erg prettig zijn om te spelen. Vooral spelers van het eerste deel zullen deze verbetering merken.
* Om met elkaar te praten op Xbox live is het tegenwoordig niet meer nodig om een knop in te drukken maar dit kan automatisch.
* Er staat downloadable content gepland. Wanneer dit beschikbaar wordt, is nog niet bekend.

Met maximaal 16 spelers kan je tegelijk online spelen. Hiervoor zijn een aantal modussen beschikbaar namelijk:
* Hamburger Hill (team of alleen)
* Sharpshooter (team of alleen)
* Last Man Standing (team of alleen)
* Domination (team)
* Search and Rescue (team)
* Siege (team)
* Seek and Destroy (alleen)

Ook is het mogelijk op co-op te spelen maar dit kan met maximaal vier spelers. Wel kunnen maximaal 12 anderen naar het spel kijken. De modussen die hier gespeeld kunnen worden zijn:

* Mission
* Battle
* Defend
* Firefight
* Garrison
* Recon
* Scout

In totaal zullen er 24 multiplayer maps beschikbaar zijn. Hiervan zijn er 8 puur multiplayer maps, 15 oorspronkelijk singleplayer maps en een training map.