Samurai Warriors Extreme Legends aangekondigd

Astrid (lizardtattoo)

De Europese divisie van de Japanse developer en publisher KOEI heeft aangekondigd dat Samurai Warriors Xtreme Legends (voor de PS2) in februari 2005 in Europa te koop zal zijn.

Het spel speelt zich af in feodaal Japan - een tijd waarin ambitieuze warlords hun macht probeerden uit te breiden. Het was tevens de tijd waarin vastberaden individuen zoals de befaamde Nobunaga probeerden de versnipperde staatjes samen te laten smelten tot één geheel. Overeenkomsten werden aangegaan en verbroken; legers werden samengesteld uit de lokale boerenbevolking en trouwe Samoerai strijders; alles voor een verenigd Japan.

In Samurai Warriors Xtreme Legends kun je in de huid kruipen van vier nieuwe legendarische warriors, ieder met een eigen unieke, zich vertakkende verhaallijn en diverse eindes.

Het spel is tegelijkertijd een op zichzelf staand spel en een uitbreiding voor het originele Samurai Warriors spel. De speler kan danl verder gaan met het originele spel door er vier nieuwe strijders, nieuwe gevechtsscenario's en nieuwe wapens en items aan toe te voegen.