The Moment of Silence Screens

De Britse publisher Digital Jesters heeft bekend gemaakt dat ze de rechten verkregen hebben om The Moment of Silence in diverse landen uit te geven, waaronder de landen van de Benelux. Het spel is ontwikkeld door House of Tales en zal in november in de winkels liggen voor ongeveer 45 euro.

"Adventure games fans zijn de laatste tijd nogal slecht behandeld," zegt Terry Malham, directeur van Digital Jesters, "daarom willen wij The Moment of Silence aan zo veel mogelijk gamers als mogelijk aanbieden. Deze publishing- overeenkomsten buiten het Verenigde Koninkrijk zijn de eerste stappen om een echt internationaal bedrijf te worden, dus we doen er alles aan om het spel zo succesvol en populair mogelijk te maken."

The Moment of Silence is een politieke thriller. De speler stapt in de schoenen van Peter Wright, een ontwerper werkzaam voor de overheidcampagne 'Freedom of Speech'. Als een SWAT team het huis van zijn buren bestormt is het zijn taak om de waarheid te ontdekken achter de mysterieuze verdwijning.

quote
Game Features:

* Pre-rendered backgrounds and 3D characters
* A unique, highly immersive espionage thriller story
* Spectacular scenes and actions
* True-to-life characters with strong biographical background
* Fascinating, well researched visions of the near future
* 75 locations, designed by award-winning CG artists
* More than 500 interactive screens and 35 speaking 3D characters
* 30 minutes of full screen video
* Eight hours of professional voice acting
* Lip synchronisation using phonetic voice analysis
* Motion captured animation
* Real-time facial expressions