The Saga of Ryzom download systeem online

Maarten (kepler)
De game developer/publisher Nevrax en een Europees online games netwerk genaamd Jolt Online gaming hebben vandaag de launch van een elektronisch aankoop- en downloadsysteem van het spel The Saga of Ryzom aangekondigd. Dit systeem is bedoeld voor de gebieden waar het spel niet in de winkel komt te liggen, zoals Azië en Australië. Wanneer je het spel koopt via het systeem dan ontvang je een unieke CD-key, een abonnement van één maand en toegang tot de downloadpagina van de game. De website is hier te vinden.

"The Saga of Ryzom zal een groot wereldwijd succes worden, en wij zijn blij dat we kunnen helpen met het verspreiden van het spel naar zoveel mensen als mogelijk. We verwachten een groot aantal initiële verkopen van het spel. Zeker vanuit de gebieden zoals Azië en Australië." Aldus Dominic Silk, de CEO van Jolt Online Gaming.

Ook de CEO van Nevrax, David Cohen Corval, is blij met het systeem: "The Saga of Ryzom is een Massively Multiplayer Online Role Playing Game, en hierdoor ben ik blij dat wij het spel op deze manier kunnen aanbieden aan landen waar het spel niet in de winkel zal liggen."

The Saga of Ryzom is een nieuwe MMORPG, dat deze maand (bijna) wereldwijd uitgekomen is. In het spel kan je je eigen karakter creeëren, je eigen quests kiezen en je eigen toekomst bepalen.