Highlander game aangekondigd

Astrid (lizardtattoo)
SCi Entertainment kondigde vandaag aan dat ze de rechten hebben verkregen om samen met Davis Panzer Productions een game te onwikkelen op basis van de beroemde Highlander films.

"From the dawn of time We came; moving silently down through the centuries, living many secret lives, struggling to reach the time of the Gathering; when the few who remain will battle to the last. No one has ever known we were among you... until now"

In 1986 kwam de eerste Highlander-film uit met Christopher Lambert en Sean Connery. Daarna zijn er nog drie films en een TV-serie uitgekomen. Wereldwijd werd ook veel geld verdiend aan de verkoop van trading card games en DVDs.
De Onsterfeliijken beleven allerlei avonturen, zij zijn erg machtig maar leven in het geheim tussen gewone mensen terwijl zij hun vijanden opzoeken en één voor één afmaken tot er maar één overblijft.

Patrick O'Luanaigh, Creative Director van SCi: "Er zijn heel veel geweldige mogelijkheden om iets te doen met Highlander. We gaan nauw samenwerken met Peter Davis en Bill Panzer om de Highlander-wereld verder te ontwikkelen. Het concept is ideaal voor een game."

Davis en Panzer voegden daar aan toe: "We naderen de twintigste verjaardag van Highlander. We vinden het erg leuk dat er nu een spel deel kan uit maken van de Highlander Twentieth Anniversary Celebration."

Het is nog niet bekend wanneer het spel uit zal komen, noch op welke platforms.


There can be only one