Grote Nintendo DS update!

Roy
Heel veel Nintendo DS nieuws vandaag! We beginnen met de aankondiging van de "Nintendo World Touch! DS" tour die gehouden wordt in Japan. Deze tour stelt het Japanse publiek in gelegenheid om kennis te maken met de Nintendo DS handheld die dit jaar nog in Japan moet verschijnen.

Er worden vijf steden bezocht (Tokyo, Osaka, Sapporo, Fukuoka en Nagoya) en de entree is gratis. Naast de Nintendo DS kunnen de bezoekers ook de laatste GameCube en Gameboy Advance titels aanschouwen!

Naast de NDS tour is er wat meer informatie rondom een tweetal Nintendo DS titels.

De nieuwe Sega titel "I could die if it were for you" heeft een website gekregen. De website is vooralsnog alleen in het Japans, maar het is altijd leuk om zo'n site te bekijken. Je vindt de website HIER.

Het meest interessante nieuws voor ons is misschien wel de nieuwe informatie over "Moonlight Fables" een RPG van Majesco. Ook deze game heeft een website gekregen, maar deze is gewoon in het engels. We kunnen hierop lezen dat het verhaal gaat over de 19-jarige Trista Silver. Ze is net afgestudeerd aan de "Officer School for International Strike Force" en tijdens een bioscoop bezoek (waar ze "Night of the Werewolf" bezoekt) gebeuren er allerlei vreemde zaken waar ze zich mee gaat bemoeien.

"Moonlight Fables" gaat gebruik maken van het touchscreen en de draadloze netwerkmogelijkheden van de Nintendo DS.