Screenshots van nieuwe Wario Ware en Yoshigame

Alex (Lexie)
Na het succes van Wario Ware voor de GBA en de Gamecube zou Nintendo gek zijn om geen vervolg uit te brengen. De ontwikkeling van het tweede deel volgt dan ook gestaag. Verder is er nog niks bekend over de game, maar het is te hopen dat deel twee de nodige verniewing met zich meebrengt. Dezelfde formule met andere spelletjes zal waarschijnlijk niet gaan werken. Nintendo kennende zullen ze genoeg vernieuwende elementen kunnen verzinnen om ook deze game weer aantrekkelijk te maken.

Rechtsboven zijn de eerste beelden van de nieuwe Yoshigame voor de GBA te vinden, die al eerder werd aangekondigd. De naam van de nieuwe game is ondertussen ook bekend: 'Yoshi's Universal Gravitation'.

Aan de screenshots te zien lijkt de game in ieder geval grafisch erg op Yoshi's Story voor de N64. Deze platformgame in tekenboekstijl was niet echt een succes, mede door de lage moeilijkheidsgraad. Zou dit Yoshi's eerste topgame worden waarin hij helemaal alleen (SMW2 had nog altijd Baby Mario opsleeptouw) de hoofdrol speelt?