[Update] Legacy: Dark Shadows vindt publisher

Astrid (lizardtattoo)
De Kroatische ontwikkelaar Razbor heeft een publisher gevonden voor de adventuregame 'Legacy: Dark Shadows'.Tri Synergy gaat het spel in ieder geval op de Noord-Amerikaanse markt uitgeven, het moet half oktober uitkomen. Of Tri Synergy het spel ook in Europa uit zal geven, of dat men een andere publisher zoekt, is helaas nog niet bekend.

Legacy: Dark Shadows is een sci-fi horror adventure. Het verhaal begint in 1942 in Stalingrad als journalist Jack Black iets vreemds meemaakt en zich ineens in het jaar 2138 bevindt. Het spel is een echte point'n'click adventure en zal zich afspelen in 100 lokaties.

Een trailer van het spel is te downloaden van de Legacy The Game website.

Update:
Zojuist is bekend geworden dat GMX Media de game in Europa gaat uitgeven.
Volgens Eugeny Perry van GMX Media is Legacy: Dark Shadows "een adventure dat state of the art graphics technologie combineert met een verhaallijn die geïnspireerd is door de beste Sci-Fi films. De developers van Razbor hebben er met liefde aan gewerkt, en ze willen graag een ervaring creëren met een ongeëvenaarde diepte en inhoud, en onderhoudende gameplay."

Zdravko Marijic van Razbor voegde daar aan toe: "De wereld van Legacy is donker en koud, en bijna net zo angstaanjagend als de mogelijkheid dat dit op een dag de werkelijkheid zou kunnen worden. Het is een wereld waarin mensen slechts pionnen zijn in de eindeloze schaakwedstrijd van het handjevol machthebbers, een wereld waarin vrijheid en mensenrechten alleen woorden zijn, overblijfselen uit het verleden."