Nieuwe babe in NFSU2 bekend

Electronic Arts heeft vanmorgen aangekondigd dat er nog een andere knappe jonge actrice een rol zal gaan spelen in het vervolg op de racehit Need for Speed Underground. Kelly Brook, onderandere bekend uit haar rollen in de films Ripper en The Italian Job, heeft haar karakter geleend aan de sexy straatracer Nikki die zich meer bezig houdt met winnen dan met het hele tunegebeuren.

"Het is verbazend om jezelf omgetoverd te zien worden tot karakter in een videogame. EA heeft zeer goed werk afgeleverd om Nikki zoveel mogelijk op mij te laten lijken. Ik vind het heel leuk om deel uit te mogen maken van NFSU2 en ik kan nauwelijks geloven hoe realistisch het spel is; de spanning van snelheid en graphics zijn zo goed dat het bijna eng is", aldus Brook.

EA Games manager Stuart Lang voegde hier nog aan toe: "Kelly was onze eerste keus voor de rol van Nikki en we zijn vereerd om met haar samen te mogen werken in deze niet te missen racegame die met kerst het daglicht zal zien".

EA kondigde eerder al aan dat ook tv-persoonlijkheid Brooke Burke een rol krijgt in het spel. Dit maakt Need for Speed Underground 2 waarschijnlijk een van de meest aantrekkelijke games voor de heteroseksuele man dit jaar.