Anouk presenteert nieuwe CD

Redactie

Anouk presenteert vanavond in Amsterdam haar nieuwe cd ‘For Bitter or Worse’, in een uitverkocht Paradiso. De titel is een wrange verwijzing naar het afgelopen jaar, waarin ze scheidde van Remon Stotijn, beter bekend als rapper Postman, met wie ze drie kinderen heeft.

Zoals bij elk nieuw album is, volgens Anouk, ook dit zesde album, weer haar beste album tot nu toe. Een nummer 1-hit heeft het album al voortgebracht; ‘Three days in a row’.

De diva is niet alleen erg gelukkig met haar nieuwe album, maar ook met haar nieuwe liefde, rapper Dox. De 26-jarige Dox kent ze al van negen jaar terug toen hij als 17-jarige in de clip van haar eerste liefde Michel zat.

Anouk: "Een lekker hapje, dacht ik toen en eind vorig jaar heb ik hem via MySpace opgespoord. Liefde op het eerste gezicht, mijn soulmate. Hij is een stuk jonger, maar ik kan veel van hem leren. Zijn eerste gedachte is altijd positief, de mijne altijd negatief", aldus Anouk tegen 3voor12.

Aan het Parool legde de zangeres uit waarom ze in Amerika nooit meer aan de bak komt. "Ik ben gewoon veel te eigengereid voor de Verenigde Staten."

Anouk refereert aan haar mislukte poging een platendeal overzees te bemachtigen, ten tijde van haar grote hit Nobody's Wife. Ze had een afspraak bij de hoogste baas van Sony Music, waar ze vervolgens drie uur op heeft gewacht, terwijl ze ondertussen de ene na de andere marguerita achterover sloeg.

"Toen hij eindelijk kwam, knapte  er iets in me. Ik heb die kerel aangevlogen en tegen de muur gezet. Twee bewakers hebben me er uitgesmeten. De volgende dag zat ik weer in het vliegtuig terug naar Nederland. Einde Amerikaans avontuur", aldus Anouk in het Parool.

Bijna tegelijk met het nieuwe album van Anouk, kwam ook ex Remon Stotijn, a.k.a. Postman, deze maand met een nieuwe plaat. "Acht jaar lang is geen kattenpis", aldus Postman over zijn huwelijk met Anouk.

Hoewel Paradiso is uitverkocht, begint morgen de voorverkoop van een Ahoy'-concert van Anouk.


Anouk presenteert nieuwe CD  (foto: DAG)