Politie sleurt briesende bruid uit stomerij

Djeez

Maar liefst zes politieagenten waren ervoor nodig om een woedende bijna-bruid uit een stomerij te zetten, zo heeft de politie van het Duitse Osnabrück vandaag laten weten. In de stomerij kwam ze er namelijk achter dat haar bruidsjurk bleek te zijn gestolen. Behoorlijk lullig, zo twee dagen voor je bruiloft.

De in Brazilië geboren Rosinerie Bensmann is er kapot van. Ze vertelde dat het verlies van haar bruidsjurk te veel is om te verdragen.

Ze ging door het lint, schreeuwde tegen de stomerij-eigenaar en trok uit woede alle kleren van de rekken. Uit angst belde een stomerijmedewerker de politie, die in groten getale kwam opdagen. Er waren maar liefst zes agenten nodig om haar uit de stomerij te krijgen.

De woedende Duitse heeft inmiddels een jurk gevonden, die ze tijdens de huwelijksvoltrekking mag lenen. Toch is ze verbitterd, aangezien niets haar eigen jurk kan vervangen. Deze had ze namelijk al vijftien jaar geleden aangeschaft, wachtend tot de grote dag.

"De jurk is weg en daar zijn wij verantwoordelijk voor", heeft de eigenaar van de stomerij laten weten. "Het staat buiten kijf dat wij de kosten zullen vergoeden."

Misschien wordt de sneeuwwitte bruidsjurk binnenkort wel te koop gezet